Chr. Muziekvereniging Harmonie Marum

Harmonie heeft de zomer in haar bol!

Harmonie heeft de zomer in haar bol!

De temperatuur gaat de komende tijd gestaag omhoog tot zomerse waarden. Muziekvereniging Harmonie uit Marum krijgt ook de zomer langzamerhand in haar bol en gaat daarom graag met muziek de zomer in. Harmonie nodigt u van harte uit om dit samen met haar te doen op zaterdag 10 juni in Ons Centrum aan de Kruisweg 30 in Marum. De muzikale avond, onder leiding van de altijd inspirerende dirigent Menno Haantjes, begint om 19:30 uur. Naast Harmonie zal ook het jeugdorkest haar opwachting maken. Een deel van de leden van dit orkest komt uit het ‘Toeten en Blazen’ project. Dit project verzorgt Harmonie samen met Showband Marum jaarlijks op IKC het Marelint. De entree is vrij.

Tags :
Share This :

Recent Posts

Neem contact met ons op