Chr. Muziekvereniging Harmonie Marum

Harmonie uit Marum scoort 1e prijs

Harmonie uit Marum scoort 1e prijs

Harmonie uit Marum scoort 1e prijs

Op het OMF-muziekconcours in De Lawei te Drachten op 18 november jl. heeft muziekvereniging “Harmonie” uit Marum een verdienstelijke eerste prijs gehaald. OMF staat voor Organisatie van Muziekverenigingen in Friesland. Het OMF organiseert jaarlijks onder meer dit muziekconcours. “Harmonie” speelde tijdens het concours de muziekstukken gez. 459, “Concordia” en “Inspiration”. Na enkele maanden van intensief repeteren, onder leiding van dirigente Annemarieke Bos, is deze eerste prijs een klinkend resultaat. Hiermee bewijst “Harmonie” een prima representant van de derde divisie te zijn in de wereld van HaFaBra.

Tags :
Share This :

Recent Posts

Neem contact met ons op