Chr. Muziekvereniging Harmonie Marum

Oud papier 2017

Oud papier 2017

In december heeft muziekvereniging “Harmonie” uit Marum weer diverse malen van zich laten horen tijdens de diverse kerstoptredens. In 2017 gaat “Harmonie” weer enthousiast nieuwe muziek instuderen om deze weer aan alle belangstellenden te laten horen. Zo staat op 13 mei het traditionele voorjaarsconcert weer op de agenda. Om dit te kunnen doen, zijn de inkomsten uit het halen van oud papier van groot belang voor de vereniging. Ook in 2017 haalt de vereniging weer met plezier het oud papier op in Marum, te beginnen op zaterdag 7 januari. Dus wilt u de vereniging ook in 2017 weer steunen, zet dan uw oud papier op elke eerste zaterdag van de maand bij de weg. Hartelijke dank daarvoor.

Tags :
Share This :

Recent Posts

Neem contact met ons op