Chr. Muziekvereniging Harmonie Marum

Nieuwe dirigent Harmonie Marum

Nieuwe dirigent Harmonie Marum

Nieuwe dirigent Harmonie Marum

 Op dit moment staat Harmonie Marum onder de muzikale leiding van interim dirigent Tjeerd Barkmeijer, maar na de zomervakantie heeft het korps weer een vaste dirigent. Annemarieke Bos uit Groningen zal vanaf september het dirigeerstokje overnemen.

 Annemarieke heeft in 2014 de opleiding HaFaBra-directie aan het Prins Claus Conservatorium in Groningen afgerond.

 Op dit moment is ze werkzaam als dirigent bij ‘De Hallumer Fanfare’ en brassband ‘Speelt Wel’ uit Suawoude. Daarnaast geeft Annemarieke lessen Muziek, AMV en klein koper. Ook naast deze lessen houdt ze zich bezig met het promoten van blaasmuziek bij kinderen en jongeren. Zo is ze betrokken bij basisschoolprojecten en jeugdstudiedagen.

 In de muziekwereld is Annemarieke niet alleen als dirigent actief, maar ook als muzikant. Als trompettist heeft ze al bij meerdere orkesten gespeeld en momenteel speelt ze cornet bij de ‘Provinciale Brassband Groningen’.

 Na de zomervakantie start Annemarieke bij Harmonie, maar voor de zomervakantie heeft Harmonie nog verschillende optredens. Op dinsdag 7 juni zijn wij aanwezig bij de finish van de wandelvierdaagse en op dinsdag 12 juli is onze inmiddels traditionele seizoensafsluiting bij zorgcentrum De Hoorn.

 

   

Tags :
Share This :

Recent Posts

Neem contact met ons op