Chr. Muziekvereniging Harmonie Marum

Oud papier ook op 2 januari opgehaald

Oud papier ook op 2 januari opgehaald

Oud papier ook op 2 januari opgehaald

Elke eerste zaterdag van de maand haalt muziekvereniging “Harmonie” oud papier op in Marum. Ook op 2 januari van het nieuwe jaar is dit het geval. De leden van “Harmonie” beginnen ’s morgens al om 08.00 uur met het ophalen van oud papier. Oud papier is een belangrijke inkomstenbron van de vereniging. Daarom het verzoek om ook op 2 januari het oud papier bij de weg te plaatsen. Alvast hartelijk dank daarvoor. Indien u tussentijds uw oud papier kwijt wilt, kunt u het ook altijd brengen naar de Factorij 12 op het industrieterrein aan de A7. Hier staat een Ladewagen klaar waar u het oud papier op kunt zetten.

Tags :
Share This :

Recent Posts

Neem contact met ons op