Chr. Muziekvereniging Harmonie Marum

Harmonie’s got talent

Harmonie’s got talent

Harmonie ’s got talent

Onder deze titel vindt op zondag 22 november a.s. een koffieconcert plaats van muziekvereniging ‘Harmonie’ in Ons Centrum aan De Kruisweg 30 te Marum. De titel verraadt dat het concert in het teken staat van talent binnen de vereniging. Leden van ‘Harmonie’ laten als solist of in ensembles horen wat ze muzikaal gezien zoal in huis hebben. Maar natuurlijk gaat ‘Harmonie’ als orkest, onder leiding van dirigente Silva Soepboer, ook prachtige werken ten gehore brengen. In een aantal te spelen koralen komt de typische sound van ‘Harmonie’ duidelijk naar voren. Maar ook voor uptempo werken draait ‘Harmonie’ haar hand niet om. De roots van ‘Harmonie’ in de provincie Groningen wordt tijdens het concert vertaald in het grote muzikale werk ‘Pronkjewail’.  

Het concert begint om 15.00 uur en is vrij toegankelijk. ‘Harmonie’ heet u van harte welkom in haar thuishonk.

 

 

Tags :
Share This :

Recent Posts

Neem contact met ons op