Chr. Muziekvereniging Harmonie Marum

Gemeentelijk festival

Gemeentelijk festival

Gemeentelijk festival

Na een aantal jaren van stilstand vond op 7 maart 2015 hét gemeentelijk festival plaats. Naast 'Harmonie' Marum, deden 'Amicitia' uit Nuis/Niebert, 'De Volharding' uit de Wilp en 'Nil Sin Labore' uit Boerakker mee aan dit festival. Alle orkesten gaven een optreden in het thema 'bevrijding'. Tijdens het gemeentelijk festival stond naast muziek maken, gezelligheid en leren van elkaar  voorop. Aan het eind van deze geslaagde avond, kregen alle orkesten dan ook een kritisch juryrapport van Jaap Wills.

Samen met de deelnemende orkesten willen we dit gemeentelijk festival jaarlijks terug laten komen op het programma. We hopen dat u dan ook weer komt genieten van de muzikale klanken!

Tags :
Share This :

Recent Posts

Neem contact met ons op