Chr. Muziekvereniging Harmonie Marum

Bitterballenconcert 25 oktober

Bitterballenconcert 25 oktober

Bitterballenconcert

Op zaterdag 25 oktober geeft Harmonie Marum een bitterballenconcert. De titel van het concert geeft al aan dat deze Hollandse snack bij dit concert natuurlijk niet zal ontbreken. Sinds de zomervakantie hebben de muzikanten gerepeteerd op het programma, dat voor het grootste deel bestaat uit nieuwe werken. Er worden feestelijke vlotte werken gespeeld waarbij u natuurlijk mee mag swingen. Ook spelen we rustige muziek waarbij u heerlijk kunt ontspannen.

Sinds de zomervakantie is niet alleen het repertoire van Harmonie Marum vernieuwd. Ook de bezetting is weer aangevuld met enkele jeugdleden die vanuit het jeugdorkest Young Generation! de overstap naar het grote orkest hebben gemaakt. We hopen dat dit concert voor deze jeugdige muzikanten het begin is van een lange carrière bij Harmonie. Dat dit mogelijk is blijkt uit het feit dat we in dit lustrumjaar, Harmonie bestaat namelijk 110 jaar, een groot aantal jubilarissen hebben (zie foto).

U bent van harte welkom bij ons bitterballenconcert. De toegang is gratis. Het concert is in sporthal De Holten en begint om 19:45 uur. De zaal gaat open om 19:15 uur.

Wia, Dirk, Simon, Tjeerd, Pietsje, Everhard, Sascha en Fokke.

 

Tags :
Share This :

Recent Posts

Neem contact met ons op