Chr. Muziekvereniging Harmonie Marum

Lid worden

Lid worden

Lid worden

We zijn altijd opzoek naar nieuwe enthousiaste muzikanten. Iemand die houdt van verschillende soorten muziek en die vooral ook een gezellig verenigingsmens is. Samen musiceren, concerten geven, en niet te vergeten de gezelligheid, dat is onze vereniging! Heb je geen instrument? Geen probleem, deze hebben wij voor je liggen.

Spreekt jou dit aan en zou je graag lid willen worden, dan is er plek voor jou!

 

Voor meer informatie kun je vrijblijvend langs komen op dinsdagavond vanaf 19:30 uur op een repetitie in Ons Centrum te Marum (Kruisweg 30). Je kunt ook contact opnemen met onze secretaris via secretarisharmoniemarum@gmail.com

 

 

Opleiding voor volwassenen

Zou jij (nog) graag een instrument willen leren bespelen? Of heb je dit vroeger gedaan en wil je deze hobby weer oppakken, maar wil eerst even een paar lessen volgen?

Ook dat kan bij ons!

Voor een laag maandbedrag kun je lessen volgen bij de vakdocenten van muziekschool ‘Het Kunstkwartier’. Je krijgt dan een instrument in bruikleen van de vereniging. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Rieänne de Vries via jeugdzakenharmoniemarum@gmail.com

 

 

Tags :
Share This :

Recent Posts

Neem contact met ons op