Chr. Muziekvereniging Harmonie Marum

Oud papier

Oud papier

Oud papier

Elke eerste zaterdag van de maand haalt 'Harmonie' het oud papier op in Marum. Naast dat het een gezellige activiteit is, zijn de inkomsten die we hiermee ophalen van groot belang voor onze vereniging. Met het geld dat we hiermee verdienen kunnen we de contributie laag houden en wordt het daarnaast onder andere gebruikt voor de aanschaf van nieuwe instrumenten en het onderhoud van instrumenten.

Het ophalen wordt  volledig gedaan door vrijwilligers van binnen en buiten de vereniging.

 


 

 

Lijkt het u leuk om ook eens mee te helpen ophalen of hebt u er belang bij dat wij uw oud papier komen ophalen, meldt u zich dan bij Simon van Kammen, coördinator oud papier, telefoonnummer 0594-643430.

 

 
       
Tags :
Share This :

Recent Posts

Neem contact met ons op